Baked Alaska



Det är min absoluta favorit från Ben & Jerrys! Och lite sånt smask har jag nyss klämt i mig.. daniel överraskade med det nämligen. Annars är det Lets dance som gäller för tillfället. Som ett litet avbrott i min städning. Men efter så ska jag sätta igång igen. Är ganska skönt att gå runt och plocka lite och göra fint. Speciellt när man inte behöver stressa, utan bara pyssla i sin egen takt liksom :)

Imorn är det tjejmiddag och drinkar hemma hos mig som gäller. Ska bli så kul att umgås lite med alla söta tjejer! sen får vi se om vi går ut här i tuna eller om vi åker iväg till Västerås...

Och nästa vecka ska eventuellt Veronica från mitt gamla jobb fota mig lite. Ska bli jättespännande, nästan lite pirrig faktiskt. Men hon är verkligen jätteduktig med kameran! Kolla själva ------> vexy.blogg.se


Hejdå!

Städdag!



Godmorgon... Höll jag på att säga. Är ju lunch nu. Men jag känner mig nyvaken. Sliten i kroppen, förkyld och lite illamående. Ja bättre än så är det faktiskt inte idag. Känns väldigt skönt att ha en vilodag! Jag sov till 10, gick ut med vovsi. (Daniel  hade varit ute med han innan skolan så han klarade sig) Sen har jag inte gjort någonting och det känns faktiskt helt underbart!

Om en timme eller två ska jag därimot börja städa, för idag är en städdag. Men nu ska jag fortsätta vila mig ;)


Och nu kom solen fram ur molnen, kan det bli bättre?





       
Jag och D, som vanligt med jacka och på väg ut nånstans...

Lite fusk




Tjohej!

För varje minut som gick medan jag satt i soffan och väntade på Daniel, så kände jag mig bara tröttare och tröttare. Näsan blev bara mer och mer igentäppt. Jag satt där och tyckte synd om mig själv när han plötsligt kom hem. Vi begav oss av tilll gymet efter en liten stund. Och utanför ingången kände jag bara hur sjuk jag kände mig. Så ont i näsan och pannan. Min lust till att träna hade bara flugit sin väg. Men jag tog mig själv i kragen och vi körde en runda iaf. Men jag tog det dock ganska så lugnt. Egentligen borde jag bara tittat på när D tränade, för efter passet mådde jag bara såååå dåligt. Har aldrig haft så ont i näsan. Det känns typ som att näsbenet skulle ha krossats till flisor som sitter och skaver och skär där inne. Och av det skulle det ha börjat blöda och på något sett har massa getingar, myror och fästingar kännt lukten av blodet och krypit in i näsan på mig för att tugga på köttet där inne. Samtidigt som nyårsraketerna fyras av inne i pannan på mig. Fy fasiken alltså!

Därför förklarade jag direkt för Daniel att jag behövde åka till McDonalds. Det måste man om man är sjuk! Och han höll med mig ;) efter det köpte vi godis. Och nu ligger vi framför TVn. Daniel sover och jag vill se på lyxfällan. Men är verkligen helt slut och vet inte om jag kan hålla mig vaken.

Imorn är iaf en vilodag för mig, det är en sak som är säker!!




   
Lämna min näsa ifred!






Joggat



Vad skönt det är ute idag! Vårsolen strålar som bara den och fåglarna kvittrar ikapp. Härligt! Det var jobbigt att ta sig ut på joggingrundan, men väl igång så gick det ganska lätt - för en gångs skull! Det måste ha varit det fina vädret som hjälpte mig genom rundan :)

Nu kan jag sitta i soffan och titta på Oprah utan att ha dåligt samvete. Medan jag satt här så passade jag på att klippa klorna på Axel. Inget han direkt uppskattar, men det måste ju endå göras då och då. Jag väntar med att laga mat tills jag och D kommer hem från gymet. Käkade några skivor kalkon med paprika så länge, salt och gott. Och det är väldigt bra att fylla på proteinlagret efter träning!

Nu ska jag fortsätta titta på Oprah, dom har sitt fredagsprogram, så jag börjar få fredagskänsla redan idag. längtar till lördag då ska jag och några brudar ut på rajtan tajtan :D


       
Så söt och glad är han när klorna ska klippas



   
Jag och några söta tjejer.

Hej Hopp!

i lingonskogen..


Hur står det till med er idag? Med mig är det bra, förutom att jag är jäkligt täppt i näsan, som jag varit i två veckor nu...typ. Himla irriterande, är ju liksom fullt frisk annars. Men ganska jobbigt att inte kunna andas ur näsan liksom. Nog om det...

Idag har jag en så länge varit ute på promenad med Axel. Han träffade på två söta tjejer, en stor som heter Sasha och en liten som heter Ellen. Och om jag som mamma får ha ett ord med i leken, så skulle föredra att min son valde Ellen. För hon är en jättesöt liten Yorkshir (stavas????!) terrier. Hon ä lugn, sansad, söt, trevlig och har klass! Inte för att sasha inte hade det men hon va något större, ganska klumpig och stressig. Och jag känner mer att min son behöver en tjej som håller hans fyra fötter på jorden. If you know what I'm saying?!

Efter promenixen gick vi in och stoppade i oss frukost. Satt fint faktiskt! Min frukost bestod av två dinkelkake-mackor med philadelphia på, ett glas apelsinjuice och en apelsin i klyftor. Och Axel fick äta friskies för små hundar utblandat med bredbar leverpastej och till det avnjöt han en skål med vatten ;)

Nu håller jag på att laddar för dagens joggingrunda. är inte så himla sugen egentligen, men det är alltid lika skönt när det är gjort liksom, så kan man vara nöjd med sig själv. Efter joggningen ska jag laga till lunch, blir kycklingwook. Efter maten städning sen kommer D hem och då ska vi dra och gymma.

Take care! PUSS!




Försökte lägga in en söt bild, men det ville sig inte :S













 


my pinky is pink

A alltså mina naglar har just blivit nymålade... blev chock/ljus-rosa. Mycket fint! :)
Sen sist har jag och daniel hunnit varit på promenad upp på stan. Vi gick förbi hotell statt, för deras restaurang/krog brann ner inatt/imorse. Förmodas vara anlagt. Men det är så det funkar här i stan. Dyker det upp ett ställe som börjar konkurrera så bränns det  ner... först Harrys, sen Ming Palace och nu Statt. Det är verkligen helt sjukt! Jaja, man kunde se enda från avspärrningen att hela stället var sönderbrännt. T.o.m väggarna på utsidan av huset var helt svarta, och det rök fortfarande. Allt såg väldigt sorgligt ut faktiskt...

På hemvägen gick vi och klagade på vädret. Med all rätt tycker jag! Slaskigt och skitigt, inte alls något man trivs med liksom. Antingen ska det vara riktig vinter, eller riktig sommar tycker jag. Våren är helt okej den också... men hösten och tiden innan våren kan lika gärna gå och dra något gammalt över sig! Eller vad tycker ni? Iaf så gick vi förbi coop på hemvägen. Daniel stannade ute och väntade med lille Axel medan jag gick in och köpte, avocado, cashewnötter och mörk choklad med hallon. Mycket smarrigt faktiskt. På vägen ut genom svängdörrarna mötte vi söta Emma också, snällare och sötare tjej får man leta efter! Väl hemma så kurade vi ner oss i soffan och smaskade på och tyckte synd om oss själva. Skönt ibland!

Snart börjar efterlyst, sen är det sängen som gäller, ska bli skönt att krypa ner och läsa ett kapitel i den braiga boken jag håller på att läsa. Fortsättningen på Grottbjörnens folk. Den heter Hästarnas dal och är skriven av Jean M Auel. Boken är lite svårläst, men den är klart värd mödan! Ett tips till er där ute är ju att försöka hitta den, eller del ett på bokrean. (finns hela fem delar)

Ha det bra mina vänner! Puss.



  
Fint va?



Äntligen ;)


Eller hur?!

Nu är jag hemma i E-town igen. Eller jag kom iförrgår, men jag kom fram 17.30 och 25 minuter senare skulle jag träffa Sandi utanför polishuset här. För där höll dom nämligen föreläsning om polisskolan. Om vad som krävs för att komma in, vad utagningarna består av, hur utbildningen är osv. Det var faktiskt väldigt intressant. Men det är svårt att komma in! Dom har sänkt intags-antalet till 350 per termin, från 850 per termin. Men jag och sandi ska fila på våra ansökningar och testa att söka iaf. Spännande! Och under gårdagen skrev jag inget heller, för den spenderade jag med Daniel och till träning.

Min vistelse i Örebro var verkligen hur asvlappnande och skön som helst! Jag har spenderat alla dagar med mamma och lillebror, "lilla" Roppe får man ju inte glömma heller! Där borta kom jag igång ordentligt med tränandet också, verkligen hur skönt som helst! Jag åkte 5,5 km längdskidor varje dag. Från Onsdag till Lördagen. Och på söndagen vilade jag kroppen lite, måste man göra ibland så den hinner återhämta sig. För det är faktiskt under vilan som man bygger upp kroppen och dess muskler. Träningen är det som bryter ner dom, men gör dom uthålliga. Det visste ni inte va? Så allesammans, glöm inte vilan!


Igår åkte jag skidor här i eskilstuna, 7,5 km sen sprang jag brevid Daniel när han åkte 2,5. Han va så duktig när han åkte, Men han ramlade allt ett par gånger. Men det får man ju, om det är första gången på typ 15 år man åker. Iaf idag har snön smält för mycket, så det är alldeles för isigt i skidspåren, så idag fick jag ta en joggingrunda istället. Inte alls lika kul, men bra träning! 4,2 km... svettigt och jobbigt, men helt genomförbart, speciellt när man hade britney i lurarna, hon är verkligen inspererande tycker jag, och det är precis vad man behöver under träningen -inspiration!

Nu tänkte jag göra lite sit-ups, sen käka lunch, sen dusch. Bjuder även på lite bilder från helgen. Puss på er!



  
Sötingar som kom och väckte Manda på morgonen

 
Storasyster fick låna tiger, men bara en liten stund :P

 
Världens sötaste bäbis och jag. (ja jag har gammal maskara under ögonen ;))

 
Världens finaste mamma!!

 
Jag efter ett skidpass :)

Gamla fina Örebro



Jajjemen, nu är jag på plats. Har varit det i några timmar och köttbullarna vilar fint i magen nu :)
Gick upp klockan 10 imorse, låter inte så tidigt. Men det här med tapetseringen tog längre tid än vad vi trodde... Så det blev en sen natt faktiskt.

Nu har jag precis lekt med lillebror, och lite senare ska jag och mamma ut på en powerwalk. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Ska försöka ta lite bilder senare och lägga ut... Så ni får se hur söt Adrian är!

Nä nu ropar dom på mig där uppe så dags att stänga ner...

Ha det bra så länge!

Trav och 150 grammare


HAHA vad bondigt det låter! Men det är sant. Jag och D tapetserade hela dagen för att sedan möta upp pappa Lars på sundbyholms travbana här i Eskilstuna. Och med han var storebror Tobias, hans kompis Carl och gammla söta bosse. Bosse är nog en av världens snällaste farbröder! Deras häst skulle nämligen starta idag. Och det här med trav är faktiskt riktigt kul. Man får käka skräp, spela bort lite pengar och umgås lite med familjen...och har man tur så kan man ju även vinna en slant ibland också :)

Nu är vi dock hemma i vår i vanligt fall så fina lägenhet igen. Ser f*n ut som ett j*vla bombnedslag här just nu. Allt pga av köksprojektet. Fatta hur mycket disk som har samlat på sig, som inte går att diska.. och allt står typ på vardagsrumsbordet, bara för att det inte ska stå ivägen när det fixas i köket. Men men.. ikväll blir det klart...sen ska det städas i ordning, det är en sak som är säker!

Imorn beger jag mig till hemstaden Örebro. Ska bli super! Min mamma som är Idrottlärare har nämligen sportlov nu, och då passade min lillebror Adrian, som är 2 år, på att stanna hemma från dagis. Så vi ska ha massa kul tillsammans! Vi börjar dagen hemma hos mormor imorn, med hemmagjorda köttbullar. SMARRIGT! ;) Sen måste jag verkligen dra med mammsen upp på stan för det är två toppar/tröjor som jag cravear just nu....

Nä nu ska jag väl va en hjälpsam flickvän och hjälpa till med den förbaskade tapetseringen igen. Tapetsering måste nog va bland det tråkigaste man kan syssla med! Och till er äkta par där ute, vill jag bara ge en uppmaning: Tänk efter 2 ggr innan ni börjar fixa med tapeter tillsammans, för det är som bäddat för en skiljsmässa!!

Byebye bloggen och ni söta som läser!



 
Båda tröjorna är från Kappahl och kostar 249 respektive 299 kr. Snacka om klipp! ;)

Fruktsallad!



God kväll :)

Idag åkte vi iväg till Coop Bygg för att fylla på vårat färglager, för att det skulle räcka till nästa lager på köksväggen. Väl där passade jag på att köpa hårspray också. Vi åkte även till Sveaplan och hämtade ut mitt paket från asos som hade kommit fram. Det inehöll väskan och skärpet jag beställde för typ en vecka sedan (bilder finns i ett inlägg längre ner...). Dom va precis som jag tänkt mig...

Och eftersom att vi inte kan laga mat i köket riktigt än så köpte vi med oss mat hem. Köttfärssås med pasta från Pastahuset på stan. Billigt, enkelt, snabbt och väldans gott faktiskt! Efter maten var det tänkt att jag och Daniel skulle ta en långpromenad tillsammans. Men jag var verkligen helt slut, det är den här förkylningen som spökar! Så han tog med sig Axel på en sväng ensam istället. Under tiden tog jag en tupplur på soffan...

Nu har vi nyss ätit kvällsmat. Fruktsallad med GB's lättvaniljglass och cashewnötter. Det var väldans gott och mättande. Så nu är våra magar fullproppade och helst av allt skulle vi nog vilja gå och lägga oss, men köket ska ju som sagt målas en gång till. Och vi vill gärna bli klara så snabbt som möjligt, därför ska vi fixa det snart. Men det har sin charm det också, nattprojekt alltså :)






Hej Hallå!!




Och goddag allihopa! :)

Nu har Daniel målat köket. Så himla cool färg! Den är liksom metallaktig lila/grå...så snyggt kommer det att bli. Men ett lager till måste det på innan det är fulländat... och sen lite tapeter på ena väggen också. Har inte kunnat laga ordentlig mat på typ 3 dagar nu... pga köket varit värsta arbetsområdet. Försöker att endå inte vara så onyttig. För snart är sommaren här och då vill man väl inte direkt gå runt och dallra på stranden.. haha. Jag säger varje år, som dom flesta andra att nu ska jag komma i form till sommaren. Men brukar det bli så? NOPS! Dålig självdiciplin I guess. Men än så länge har jag inte gett upp. Beach 2009, here I come! ;)

Så vad händer idag då? Jo Daniel har ju sportlov denna veckan. Så kul att kunna umgås ordentligt i några dagar, hitta på saker tillsammans. Det behövs ibland. Precis som att ibland behöver man lite space för sig själv. Men det har vi fått tillräckligt på sista tiden må jag säga. Så ska bli kul att göra lite roliga sakjer tillsammans. Vi åt nyss en väääldigt försenad frukost. och efter det tog jag en ganska lång promenad med lill-Axel. Så nu ska jag och D bege oss ut och se var dagen tar oss :)

Vad ska ni göra idag?

 
Titta vilken söt latmask!

En superlördag!

Min lördag var verkligen en toppen dag! Morgonen började jag med att cykla iväg till Eve för att köpa lite fina blommor och på hemvägen svängde jag in på Daniels favoritpizzeria. Cyklade sen hem så fort jag kunde innan pizzan blev kall... Sen väckte jag honom med pizza-frukost på sängen. Det var uppskattat må jag säga!

Sen tog jag det bara lugnt framför TVn ett par timmar. För jag var verkligen sliten från kvällen innan med Amanda. Våran lugna mat och middagskväll slutade med en liten sväng ut på stan. Gick och tog ett par drinkar. Kom hem vid 3, samtidigt som Daniel kom från jobbet. Så vi slog på en film, som jag inte kunde slita mig från. Så hör och häpna gick jag och la mig halv 6 på morgonen. Men i alla fall efter ett par timmar framför TVn på lördagen så var det dags att hoppa in i duschen. För vi skulle ju möta upp våra fina vänner för att ta ett glas vin, innan vi begav oss mot västerås. Där åt vi en utsökt trerätters-middag. Jag själv åt vitlöksfrästa tigerräkor till förrätt, smarriga som sjutton! Varmrätten bestod av grillad laxfile med bulgur och aioli. Och till efterrätt tryckte jag i mig en gudomlig cheescake :)

Under middagen pratade vi om allt mellan himmel och jord och hade riktigt kul! Efter restaurangbesöket promenerade vi vidare till skybar. En bar som ligger högst upp i ett jättehögt hus. 24 våningar. Och hissen var ganska läskig, för den var av glas och åkte jättefort. I alla fall var utsikten jättefin! Men väl inne på skybar så trivdes vi inte så bra, mest gamla snobbar där ;) Så trötta som vi var efter maten åkte vi hem till tuna istället. Var och en hem till sig. Jag och daniel tog en liten nattpromenad med axel, sen en varm skön dusch innan vi bäddade ner oss för natten... Tack S, M, C, J och Daniel för en fin kväll!

Jag ska bjuda på ett par bilder på mig själv som togs innan vi åkte iväg. INgen helfigursbild blev sådär himla bra, så den kommer i svartvitt. Tyvär hade vi ingen kamera med oss under kvällen... :/

Ikväll blir det Beck-filmen på 4an klockan 9. Kanske tar en sväng till affären för att köpa lite godis oxå.

 
Blommig volangklänning från lindex
Kort svart jacka från only
Tights från lindex
(Jag vet att mitt ena ben ser ut som en falukorv ;))


 
Tagen precis innan vi gick...

Glad Alla Hjärtans Dag!

Kort och gott ;)

Överraskning :)




Idag när jag höll på att vika ihop strumpor och underkläder (som jag tvättade i måndags *host*) så ringde det på dörren. Axel och jag blev lika förvånade båda två och undrade vem det kunde vara.. Vi gick till dörren för att se efter, och genom det lilla kikhålet kunde jag se en medelålderskvinna. Helt harmlöst, så jag öppnade...

- Är det Amanda?
- Ja, det är jag.
- Varsågod, sa hon. Och räckte fram en bukett med blommor.

Snacka om att jag blev snopen! Jag gick in och öppnade pappret runt buketten och dom var verkligen jättefina, och luktar så gott! Till blommorna fick jag en söt nalle och jättegoda chokladbitar också. Och på kortet stod det fina ord som värmde ordentligt i hjärtat!

Tack min älskling för den fina överraskningen!


När Daniel kom hem från skolan, så åt vi lite god middag. Tomatsoppa och mackor. Både gott och nyttigt! efter middagen så hörde "andra" amanda av sig och frågade om jag var sugen på vin och tacos ikväll. Och det låter ju faktiskt inte helt fel. Så dit beger jag mig kl 8 ikväll, ska bli myspys! Nu ska jag chilla lite framför TVn och sedan göra mig iordning för kvällen. Hoppas ni alla får en lika bra fredag som jag kommer få!

Puss och kram!!





Den fina överraskningen!                



Fina blommor va?



Vår smaskiga OCH nyttiga middag...












Ont i halsen... igen.



Ja, vad jobbigt det är med dom här vinterförkylningarna. Dom går liskom aldrig helt bort. Utan det känns som att dom ligger och vilar i kroppen mest hela tiden för att ibland vakna upp och spöka lite. Men men, ska försöka att ignorera det hela och få lite gjort idag med. Köksprojektet är snart helt klart. Bara slipa lite på spacklingen och sen börja måla. Ska ta lite bilder när det är klart så ni får se vårt fina kök :)

Nä nu ska jag släpa ut axel på en kiss och bajs runda, sen blir det stan en sväng.


Ha det gott allihopa!


Alla hjärtans dag... Varför inte?



Jag känner att jag har hört allt för många gånger att alla hjärtans dag är ett fjantigt påhitt.  Att det är en högtid då affärskedjorna och dess leverantörer bara försöker tjäna pengar på allt krimskrams, hjärtan, blommor osv. Att varför måste vi ha en bestämd dag då vi ska visa vår kärlek och omtanke till våra nära och kära, när man kan göra det varje dag. Men det som jag har hört mest är att "det är en larvig trend från USA, som vi lättlurade bara hakar på..." Och det är ju så typiskt svenskt att tycka sådär! Visst, alla får ju tycka som dom vill... Men varför inte vara öppen för lite "nya" och roliga traditioner?  


Varför inte visa sin uppskattning till omgivningen lite extra mycket på alla hjärtans dag? Det betyder ju inte att man inte kan göra det alla andra dagar också.  Och det här argumentet som många kör med, att affärer bara vill tjäna pengar. Jo, det är faktiskt helt sant, MEN det är väl inte något fenomen som inträffar just över alla hjärtans dag? Det är väl samma visa även på jul, nyår och påsk? Då butikshyllorna kryllar av söta små tomtar, fina champagneglas och knallgula kycklingar.  För att inte tala om Halloween! Det om något är väl en trend från USA som kryper sig närmare oss svenskar för varje år som går. Men då är det inte så många som klagar längre, utan då passar man på att dra till med maskerader och festande. Så varför detta tjat om att Alla hjärtans dag är så töntigt, tråkigt, onödigt? Och kom inte och säg nu att de andra högtiderna firar vi pga av religiösa skäl respektive för att hedra dom döda, för det är bullshit! Idag firar vi bara jul, nyår, påsk och halloween för att det är kul och för att vi ska få umgås med personer som betyder något för oss. Vi får saker och vi får ge saker och vi får partaja lite tillsammans. Det är enda anledningarna!


Dom jag tror klagar mest på Alla hjärtans dag firandet är nog dom bittra, olyckliga och ensamma. Och då menar jag inte bara singlar, för enligt mig kan man väl fira Alla hjärtans dag även fast man är singel. Precis som att man kan känna sig ensam och olycklig i ett förhållande.  Och är det så att du är ensam och olycklig, så se alla hjärtans dag som en utmaning att ändra på situationen du sitter i. Ring dina vänner, mamma och pappa, syskon och resten av familjen. För dom om några är väl nära och kära?! Och är du med dom så känner du dig aldrig ensam!


Själv ska jag fira genom att gå ut och äta en god middag tillsammans med Daniel och några av våra vänner. Plus att jag kanske fixar en liten överraskning åt min älskling.




Att få sova



Godmorgon!


Är inte det något av det bästa som finns?! Tänk er själva att man är nyduschad, nysmörjd - man luktar sådär jättegott, samtidigt som man känner den där sköna avslappnande kännslan. Också vet man att det står en stor skön, nybäddad säng, som luktar lika gott den och väntar på en i sovrummet. Och man bär på vetskapen att det är inget som hindrar en från att smyga sig dit och bädda ner sig under det där otroligt sköna och fluffiga täcket. Också ligger man där och reflekterar hur dagen har varit i några minuter innan man tillslut somnar in. Ännu bättre är det när man har sån tur som mig och har en gosig apa att krypa tätt intill!

Sådär skönt var det när jag gick och la mig igår. Och ännu bättre blev det när vi fick sovmorgon idag. Daniel började inte skolan först kl 10 idag, och jag brukar gå upp samtidigt som han. Även om jag inte har något arbete eller skola att gå till, så tycker jag om att gå upp i tid och ta vara på dagen, varför ska man annars vara ledig?! Nä nu är det nog dags för en promenad och sen fortsätta med projektet i köket.

Ha en toppendag allihopa!

Städning och målning...




Ja, det är det som gäller idag. Håller på och plockar i ordning och fixar och trixar, för daniel har nämligen lagt nya golv i köket och därför ser det ut som bombnedslag just nu. Prylar överallt.. men dom kan inte hoppa in i köket igen för idag ska vi börja spackla och måla om där :)  Jag tycker det är kul att pyssla med sånt faktiskt!

Annars händer det faktiskt inte så mycket här i tunatown idag. Lite senare ska vi ringa tilll Grappa och boka bord till lördag. JAG ÄLSKAR GRAPPAS MAT!! min favorit är pastan med oxfilé och tryffelsås. Det vattnas i munnen bara jag tänker på det, hehe :)


Annars var jag och Axel nyss ute på promenix så han fick kissa lite, nu sitter jag framför oprah och smaskar apelsin, måste ju få ta en paus lite då och då ;)


Axel har bäddat ner sig själv i en klädhög, så himla söt! :)


Promenix



Trotsade mina krämpor och tog en promenix iaf. Först en sväng till apoteket för att handla diverse saker, tex nässpray, alvedon och lypsyl... Sen fortsatte jag mot hemköp för att handla hårfärg till min otäcka utväxt, en chokladkaka och en trisslott slank med det också :D Håll tummarna för att jag ror hem storkovan hehe! På väg hem så kikade jag in hos min vän Evelina som äger en blomsteraffär här i stan. Vi pratade lite om livet och sådär. Ska kika in där på lördag igen ;) För på lördag är det alla hjärtans dag!

Har ni hört det här med Chris Brown?! Snacka om att jag har tappat respekten för han! Han som är en så stor stjärna, en förebild till både många killar och tjejer. Så visar det sig att han är en kvinnomisshandlare....Och sådant tolererar vi inte, eller hur?! ( Jag vet att man inte ska tro på allt i tidningar och nöjesnyheter, men någon form av sanning ligger det i detta, eftersom han satt häktad och rihanna själv har pekat ut honom...)

Nu ska jag skarapa trisslott och smaska lite choklad, hörs senare!

SJUK :/





Ja, tråkigt men sant! Har ont i halsen, är hängig och lite snurrig... Och min halkning har tagit ut sin rätt nu. Vaknade upp med skitont i nacken och ryggen :/

Har bara legat nerbäddad hela dagen och gosat med axel, inte helt fel det. Men hade hellre gjort det frisk och kry ;) Nu ska jag ta mig upp och bre ett par mackor och göra varm oboy. Smarrigt!


                                            Nerbäddad och sjuk! haha inte helt fräsh kanske....


Nya skor och en vända på min ända!





Hej hallå!

Nu tänkte även jag testa på det här med att blogga, så får vi se hur det går.. Jag vet, tråkig design, men jag ska be lillebror simon att fixa något fräsht, men det dröjer nog en vecka eller så för han är i sälen.


Iaf så fick jag en avi med posten idag som berättade att jag kunde hämta ut mitt lilla paket som hade kommit fram från La redoute. Och eftersom att solen sken och fåglarna kvittrade idag så bestämde jag mig för att promenera till affärn och hämta paketet som innehöll ett par fina skor, det va hur skönt som helst! Enda tills jag gjorde en klassisk vurpa! Det börjar med att jag halkar till, jag försöker få tillbaka fotfästet, det gick inte! Jag fortsätter rycka och sprattla, men tillslut slungas benen upp i vädret, paketet flyger iväg och vips så ligger jag där på marken, snacka om skämmigt! I hopp om att ingen av dom bakom mig, eller någon i förbipasserande bilar skulle ha sett något så skyndar jag mig upp och traskar i rask takt hem. Och väl hemma får jag öppna paketet, och skorna var verkligen hur fina som helst och passar perfekt. Som en smäck ! ;) Blir hur fina som helst att ha i vår.

Sen städade jag lite och fortsatte med tvättandet som va huvudsysslan idag :S Skulle verkligen va skönt med en egen tvättmaskin, så man slapp springa upp och ner i trapporna hela tiden. Men man får väl se det positiva i det hela; Gratisträning!

Nu sitter jag brevid Daniel i soffan och har precis klickat hem ett par fina saker från Asos. Är det något du vill beställa där ifrån så passa på nu, frakten ligger nämligen på bara 10 kr! En väska och ett skärp väntar jag iaf på nu...

Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder, får se hur det går, är ju endå första gången...





Mina nya fina vårskor!

Skorna från La redoute, fina va?!


Väskan som jag väntar på från ASOS
Väskan från Asos som jag väntar på...



Bältet, även det från Asos.com

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0