Skridskoåkning

Jajjemen, idag var det som sagt skridskoåkning med lekis, ettor och tvåor. Hela trippen gick väldigt smidigt och bra, från bussresa, till fika och åkning. Men det tar verkligen på orken med en  sån utflykt med 75 barn, man måste ju ha ett väldigt fokus och vara uppmärksam till 100.


Nu ligger jag iaf halvsovandes i soffan. Är helt slut. Har jobbat ca 30 timmar på 3 dagar, lägg till en förkylning och feber på det så kan ni lista ut hur jag känner mig. Nej dags för en dusch och sängen om ett par timmar. Ska va på skolan 07.30 imorn igen. *GÄSP!*

 

 

Ha det gott!


Semledagen...

...då passade vi på att göra semlor på lekis. Fina och goda semlor blev resultatet, även nöjda barn!


Är så himla trött nu så det finns inte. Började jobbet halv åtta imorse och slutade kl fem. Sen begav jag mig av mot stan för klockan sju så började jag en kurs (starta eget) och den höll på i 2,5 timmar. Kom hem kl tio och då begav jag mig upp på vinden för att leta reda på skridskorna, för imorn ska vi åka med lekis, ettor och tvåor till ishallen i stan och åka skridskor. Blir spännande!

Nu ska jag varva ner lite i soffan, och snart gå och lägga mig. Nattinatt!


TRÖTT!

Idag har jag jobbat mellan 07.30 till 17.00, har samma tider tisdag och onsdag också. Man blir trött men gud så kul det är! Att man kännar lite stålar samtidigt gör ju inget heller. Nu ska jag och D se på spårlöst, sen en snabbkiss med Axel innan vi kryper ner i sängen för kvällen.


God natt på er.




Och glöm inte - semledagen imorgon!!! ;D

Valentines day

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon på dig! haha

Jaja nog med sång, idag är det ju som de flesta redan vet alla hjärtans dag. Min har börjat bra men segt, har fått en bukett rosor av Daniel, en för varje år vi varit tillsammans, det blev alltså fyra fina röda rosor :) Han fick en kort som jag gjort själv där det stod några fina ord och att jag ska bjuda han på valfri lunch idag. Det lutar åt oxfilé på La Pampa (Daniels favorit). Och det där var de bra sakerna, sen över till det sega. Jag går ju och drar på en nedrans förkylning som har satt sig på stämbanden, vilket i sin tur leder till att jag tappat rösten. Väldans jobbigt! Får nämligen ta i som fan för att försöka prata och det är på frestande må jag säga.

Men ikväll händer det grejer, då är det nämligen lektion nummer två i den Afrikanska dansen som jag och mamma började på förra veckan. Hur kul som helst! :) (inte kan en liten förkylning stoppa mig från att gå!)

Sist men inte minst så vill jag passa på att önska lycka och välgång till mina nära och kära på alla hjärtans dag!




H.E.L.L.O

Hej igen!

Var ett tag sen nu... Har jobbat ganska mycket på sista tiden så har inte haft orken att blogga. Skulle vara ledig igår men fick vara barnvakt åt en sjuk lillebror, vilket passade mig bättre än att jobba eftersom att jag själv är sjuk. Men idag har jag en hel dag för mig själv, känns väldigt skönt faktiskt, men är dock fortfarande sjuk :/
Så, dagen har jag hittills spenderat till att tvätta och diska, kiss och bajs-runda med Axel har jag självklart också sysselsatt mig med.

Just nu funderar jag på om jag ska börja laga till lite lax, eller om jag ska gå ner till pizzerian och köpa mig en kycklingsallad. Hmmm tuff choice ;)

Nej, men lite lax får det bli. Sen fortsätta med städandet här hemma. Imorn är det jobb igen. Take care! PUSS!

TV-Kväll

Hemma från barnvaktandet. Är helt slut så landade i soffan på direkten, men det gör ju inget, för det är ju världens TV-kväll ju..

*Familjen annorlunda
*Spårlöst
*Paradise hotel


Efter det ska jag krypa till kojs, för imorn blir det mera jobb. Vikarie i klass 2 och på fritids, ska bli skojigt! :D

Shopping

Hej alla glada!

Efter en lugn och skön helg så börjar en ny vecka idag. Min helg innehöll lite skidåkning, filmtittande och god mat-ätande :)

Min vecka började inte sämre den, för idag blev det shopping på hög nivå. Eva hämtade upp mig vid 10-tiden, så begav vi oss av mot Marieberg köpcentrum. Vi var nämligen på jakt efter ridbyxor, ridhjälm och ridhandskar, och vi hittade allt. Till halva priset ;) så vi fick alla saker för 1000 spänn istället för det dubbla. Jag älskar att fynda! Sen gick vi in en sväng på MQ och där fortsatte jag att fynda. Hittade nämligen en kjol för ynka 49 kr (ord.pris var 399)

Vi avslutade med en kina-lunchbuffé. Mumma!

Nu sitter jag här i soffan och gosar med Axel. Vi väntar på Daniel. När han kommer beger vi oss av mot Sköllersta för att hämta Adrian på dagis. Kankse avslutar dagen med lite pulkaåkning, vore kul!



En sådan, fast svart köpte jag


Och sådana brallisar :)

RSS 2.0