Deppigt


Ja, kort och gott. Saker och ting är inte så som jag vill att dom ska vara. Men det gäller att försöka vara positiv ändå. För snart, snart kommer jag att ha ett jobb där jag vill och jag kommer snart att bo där jag vill. Jag försöker att se framåt.

Det ska bli så j*vla skönt att slippa den här äckelpisshålan Eskilstuna!

Slutet gott allting gott



Magnus vann

Men det förtjänade han... Jag tror han vann på sin charm. För visst är han charmig!

Han verkar hellugn, snäll och trevlig. Vem kunde trott det från början. Han är ju så stor och stark. Men det är så kul med sådana människor. Sådana som man får ett visst intryck ifrån från början och sen när man får veta mer om dem så visar det sig att dom är helt tvärt imot vad man från början har trott.

Undrar vilka stjärnor som är med nästa säsong. Jag läste för ganska länge sedan att storbloggerskan Kenza var lite avundsjuk på Blondinbella för att hon blev tillfrågad. Så vem vet, det kanske är Kenza som vinner guldskon nästa säsong (?)

Nej nu ser jag fram emot Talang 2009 som börjar nästa fredag. TV-nörd -jag vet!



                            
Grattis Magnus! 
(bild från aftonbladet.se)     

Imponerad!


Nu har jag suttit framför TVn sen klockan 8 ikväll. Jag har gjort som säkert halva sverige har gjort ikväll och tittat på finalen av let's dance. Och jag måste verkligen säga att jag är djupt imponerad av Lailas och Tobias avslutningsnummer...

Jag har hållt på Magnus hela programmet, men när jag såg det här så kan jag inte annat än att tycka att Laila helt klart är värd en vinst ikväll. Trots att Magnus har utvecklats otroligt mycket. Men han har ju kommit etta i andra evenemang (världens starskaste hallå liksom) så nu tycker jag att det är Lailas tur!


                      
GO LAILA!!!!

Isolerad


Hej bloggen!

Dålig uppdatering igår -jag vet.

Förra veckan och helgen var verkligen toppen! Jag träffade Kusinen och Johanna. Också umgick jag myckket med mamma. Så mysigt och roligt att få chansen att göra det. För det blir ju som sagt inte så mycket av det när man bor i olika städer.

Men igår var nog då förra veckan nådde sin topp. Då vaknade jag, Daniel och mamma. Vi åt frukost, gjorde oss i ordning för att sedan bege oss till Örebro flygplats. Och vem skulle vi hämta där tror ni?!




Jo, Adrian! :) och hans pappa också iofs. Dom har nämligen varit på teneriffa den senaste veckan, så vi hara bara fått gått och väntat på deras hemkomst. Och kan ni tänka er hur gosig lilla Adde var när han kom hem. Man fick allt några långa kramar...

Tillbaka till min rubrik. Jag är helt isolerad här hemma -känns det som. För jag har nämligen glömt min mobiltelefon i bilen, och bilen är med Daniel i skolan. Inte nog med det, boxern till vår TV har gått sönder, så det går inte att kolla på TV heller. Därför försöker jag sysselsätta mig med datorn och internet. Inte så tokigt det, men det finns ju bara så mycket man kan göra, kolla olika sidor och communityn och allt det har jag redan avklarat...

Vad skulle ni göra? Ingen mobil, ingen TV, har redan kollat allt på dattan. Hur skulle ni sysselsätta er?




              





Myspys!



Gud vad myspysigt det var att träffa jujj igen! :D

Kom precis hem från våran runda på stan. Och ni ska bara veta hur duktiga och sparsamma vi var idag. Köpte ingenting (förutom fika). Vi har pratat och fikat och bara "catchat upp", så underbart! Dock fick Jujj en väldigt hård våffla, nicht gott. Men min macka var supergod iaf :)

Nu ska jag börja skära grönsaker och frukt till fruktsalladen, för om ett tag kommer Daniel. Och efter det kommer kusinen och hennes boyfriend hit. Vi ska käka tacos och dricka lite vin, ska bli mysigt det också.

Och hörni, missa inte robinsson kl 20 på 4an, verkar vara lite spännande faktiskt!

Pouddingtime!


Imorgon ska jag äntligen få träffa jujj!

weeeeiii! 

Blind över en natt?


Vaknade klockan 9 imorse.
 
Allt kändes inte som det brukar göra... Ögonen var helt klibbiga och samtidigt torra som fasen. "hmmm" tänkte jag. Gick upp till badrummet skjölde ansiktet lite och tog på mig glasögonen. Men jag såg inte bättre. "konstigt!" tänkte jag. Gjorde rent glasögonen och testade igen. Såg fortfarande inte bättre. "Herregud!" tänkte jag. Har glasögonen blivit förstörda på något konstigt vis, över natten? Eller är det mina ögon?! Så mycket sämre så fort? "konstigt!" tänkte jag igen....

Sen kom jag på vad felet va. Jag hade ju glömt tagit ur linserna igårkväll! haha!

Nu ska jag skriva en nota, för jag och mamma ska åka och handla snart. Och då ska jag handla allt som behövs till på lördagkväll.


Puss hejdå!

hey ho!



Nu är vi trötta här hemma!

Hundarna sover, och jag och mamma kollar TV. Snart börjar lyxfällan, så då ska vi bänka oss framför det. Är så himla kul att se på alla id*oter som är med i det programmet. För hur dum får man va egentligen? hur kan man hamna i sådan sits som dom sätter sig själva i? Nä, jag ska titta och roas. För det är det ända man kan göra...



Vi hörs imorn! :)



Dagens ris!


Dagens ris går till mig själv!

Men inte för att jag har varit elak eller gjort något dumt.
Utan för att jag har plockat björkris och ska göra ett fint påskris.

Jag och Axel var nyss ute på en långpromis. Och jag uppmanar er att göra detsamma. För gud vad underbart det är ute! Och man måste ju verkligen passa på att ta vara på det fina i livet. För det tycker jag att vi människor kan va lite dåliga på. Dom flesta har lätt för att klaga och åma sig. Men har väldigt svårt för att vara positiva och ta vara på det fina i livet.

Så gör som jag -ta vara på soltimmarna!







   





 

Cirkus


Vilken lugn och skön morgon jag har haft!

En lång och skön sovmorgon till klockan 10 blev det för min del idag. Axel var självklart kissnödig så han och jag gick ut i trädgården och busade i en halvtimma.

Snacka om skönt väder!

Några digestive till frukost hann jag slänga i mig innan Roppe kom och ville busa lite han med. Men vi stannade inne och jag passade på att lära honom lite cirkuskonster. Så himla duktig var han (han gör allt för lite leverpastej ;))

Nu ska jag ta tag i dagens styrkepass så jag får det avklarat, sen ska jag bege mig ut igen. Vad har ni för planer idag?




Avslöjandet



Nu har jag kommit hem och hunnit stoppa i mig två kokta med bröd till kvällsmat. Så himla smarrigt med korv!

Kom hem till en sjuk mamma med 39 graders feber, stackarn!

Men nu till vem jag har träffat i eftermiddag/kväll. Jo, det är såhär att jag har varit hemma hos kusin Linda :)

Det var så himla kul att sitta ner och prata och skratta. Så skönt att få prata av sig om allt! Det är så roligt med mig och Linda, för även om vi inte har setts på typ ett halvår, så är det som om vi har umgåtts varje dag ändå när vi väl träffas igen. Det liksom bara klickar.

Nu ska jag säga god natt och hej då för idag och göra mamma sällskap uppe i soffan, för snart börjar ju efterlyst. Och jag måste bara säga att jag längtar så till på lördag!

Puss god natt!

               
Jag och linda -back in the days ;)

Skitgöra!



Mjoo, det kan man lugnt säga! Har nämligen spenderat en timma ute i mammas trädgård med att plocka hundbajs. Kan ni föreställa Er hur mycket bajs det samlas på gräsmattan under en hel vinter, när en stor, vit och fluffig boxerpojke bajsar där cirkus två gånger om dagen.

Inte?

Då ska jag berätta det för Er! Om jag säger såhär, att på en timma så hade jag lyckats samla ihop iaf...

15 kg - MINST!

Och då finns det fortfarande några högar kvar där ute.....


           
Roppe, lär dig plocka upp själv!  

Pastejkökets Bredbara



Är Axels favorit!

Soluppgång






Vad härligt det är att va uppe såhär tidigt!


Jag började vakna till vid 6-tiden av att solen började gå upp utanför fönstret. Vilket härligt sken det gav på himlen! Jag bestämde mig för att gå upp direkt istället för att ligga kvar och somna om. Lite frukost och en kissrunda med Axel senare så sitter jag här och knappar lite. Har bestämt mig för att ta en tidig morgonpromis snart när mammsen åker iväg till jobbet.

Längtar till i eftermiddag, för då ska jag träffa någon som jag inte sett på väldigt länge. Någon som jag nästan dagligen umgicks med förut när jag bodde här i Öre. En person som jag beundrar och uppskattar väldigt mycket! Vem kan det vara tror ni?

Spaghettiben


Vilken underbar promenad vi har varit på. Frisk luft och solsken, precis vad jag behövde. Vi gick mellan 6-7 km i raskt tempo med två energiska hundar. Vem hade trott att Axel och Rocky kunde bli så bra kompisar?

Jag undrar vem som är mest trött i benen av oss fyra. Men jag skulle gissa på att det är jag. Riktiga Spaghetti-ben!


Bil 1 timma...


Och var hamnade jag om inte hemma hos mammsen!

D slutade tidigt idag, och när han kom hem så satte vi oss i bilen nästan på momangen och begav oss till mammsen. Det är så skönt att vara här. Avslappnande! Lillebror och G är på Teneriffa till på Söndag. Så jag och Mami har huset för oss själva, om vi bortser från två supersöta vovvar ( Rocky och Axel).

Jag har nyss ätit god mat. Ska snart starta en tvättmaskin och sen ska vi bege oss ut på en långpromenad i den fina vårsolen.



Det känns som rena rama lyxen med sol!



Cocosklumpar


Dom där vita klumparna med cocos och crisp i, dom i naturgodis hyllan. Dom är helt klart mina favoriter!    :   )

Solen tittar fram här utanför husväggen och strålar in genom vardagsrumsfönstret.    :   )

Jag ska snart lägga mig på mattan och göra lite välbehövda sit-ups      :    )

Sen är jag himla sugen på att ta en cykeltur. Sådär som man gjorde när man va liten. Bara cykla runt, utan något direkt mål. Bara för att undersöka olika platser litegrann.             :     )





Brunt är fräsht?



Det beror väl på i vilket samanhang man menar. Jag tycker det är fräsht att ha en solkysst, brun och fräsh hud. Det inte bara ser fräsht ut, utan man känner sig superfräsh också! Därför beslöt jag och D oss för att gå iväg till solariet idag.

(jag vet, inte bra... cancer mm, mm, men vi solar solarium väldigt sällan, max 5 gånger om året...)

Det var verkligen superskönt att ligga där i värmen. Med lite låg radio på i högtalarna och fläkten susandes bredvid så är det bara att sluta ögonen och drömma sig bort till dom fina stränderna i Grekland.

På vägen hem stannade vi på konsum. Jag köpte en brämhults, dom hade inte min favorit "Apelsin-Jordgubb-juicen" Så jag fick nöja mig med Blodapelsin, den va helt okej den också. Några bitar Naturgodis och Sofies mode slank med det också.


           
Glyfada är stranden på Korfu som blev vår favorit! Den besökte vi både 2007 och 2008.

      
       

Dom här två va superfina också. Och jag skulle inte tacka nej till att få åka dit igen. SNART!

Bloggtorka!

Ja, minst sagt!

Men vad har det berott på? 
Jag har kännt mig, omotiverad, trött osv. Ganska logisk förklaring. Men livet har inte stått still bara för att bloggen har gjort det. Det har hänt en hel del saker faktiskt.  Jag har träffat vänner och familj. Motionerat och gosat med vovven. Ja, det är nog det jag har ägnat den mesta av min tid till.

Igår var den finaste dagen på väldigt länge. Det var vår, äntligen, på riktigt! Och jag och D njöt av den, sådär riktigt ordentligt. En lång promenad med Axel i fågelreservatet. Det är verkligen så himla vackert där. Massa fina dammar, massa grönt och fina fåglar. Har ni någon gång tänkt på hur vackra svanar är? Alltså tittat sådär ordentligt och verkligen sett deras skönhet, om inte så försök göra det nästa gång ni ser en. Dom är imponerande, både i vatten, på land och i luften!

Och vad är en fin vårdag utan en god glass? 
Just det, njuter man ordentligt av en fin vårdag så är det nästan ett måste att gå och handla varsin glass. Och det var precis vad vi gjorde, och den smakade utsökt!







Och den första riktiga vårdagen avslutade vi med att bege oss hem. Och väl hemma så hjälptes vi åt med ett föredrag som D skulle hålla i skolan idag. Det skulle handla om arbetarrörelsen under 1900-talet. Vi fick ihop 5 riktigt bra minuter. OH-bilder, åhörarfrågor och mycket rolig och intressant fakta.

Men dagen är inte slut än. För att avrunda helgen på ett skönt och mysigt sätt så laddade vi hem en film. 7pounds heter den och Will Smith spelar huvudrollen i filmen. Och den här filmen är en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Så fin, så underbar och så sorglig. Ni måste se den!











Promenixus



Jag och Daniel kom just hem från en skön promenad. Vilken härlig luft det är ute idag! Först gick vi och införskaffade ett frimärke. Sen bar det av upp på stan en runda, promenaden avslutade vi med att hoppa in på ICA för att köpa några frallor, som vi matade ankorna med. Dom såg så himla hungriga ut och blev mer än glada när vi kom med lite lyxmat till dom...

Mycket mer än så har jag inte att berätta, eftersom min dag varit väldigt lugn och skön. Kanske händer lite mer imorn, så kom gärna tillbaka då!


Puss och god natt!






Välförtjänt sovmorgon!


Hur skönt som helst!

Jag unnar mig en ordentlig vilodag idag. Sovmorgon, TV-tittande,  matlagning och småpromenader med Axel är allt jag har planerat idag. Och det känns verkligen hur skönt som helst!

Snart ska jag börja med lunchen. Som idag består av Laxfile, pasta, wokgrönsaker och söt/stark gräddfilssås. Låter smaskigt va? =)


             
Jag kan inte få nog av bilderna som Veronica tog på mig. Visst är dom snygga!

Hemma!



Jajjemen nu är jag, D och lille Axel hemma i tuna igen!

Har inte kunnat uppdatera på ett par dagar för att jag inte haft tillgång till dator. Men nu så...
Så vad har hänt sen sist? Jo det ska jag berätta.

I lördags var det som sagt släktmiddag, och det var hur trevligt som helst. Alltid lika kul att träffa alla och se hur dom har det, Maten var väldigt god! Mormors kalkon är inte att leka med. Och min sallad blev en 10 poängare den med, både grönsaks- och fruktvarianten =)

Efter släktmiddagen åkte jag, Simon och Daniel hemm till pappa Lars och vilade en stund. Sen klädde vi upp oss och åkte iväg till Tobias. Där bjöds det på mat och dricka, samtidigt som vi tittade på Melodifestivalen (jag älskar Carolin Af Ugglas låt!). Carl och hans fina Rebecca var också där och förgyllde tillvaron. Kvällen slutade hur som helst med utgång. Mycket trevliga människor och lite dans. D och jag blev trötta, så vi hoppade in på Grillcorner och köpte med oss en capriciosa som vi delade på på vägen hem.

Nu är det söndag och den började med att jag åkte och hämtade upp Tobias, körde iväg till Kumla och hämtade tårtor från Sveas Bageri (utsökta!!) Lite handling och en tripp till farmor hanns med innan jag släppte av han igen. Rusade hem till Pappa och fixade mig lite och hämtade dom två andra grabbarna för att åka och fira storebrors 24-års dag.

Med andra ord har det varit en toppen helg! Och nu sitter jag framför Beck-filmen och ska snart sussa.

Puss på er!

LUNCH!




Äntligen! Är så himla hungrig, men vad ska jag laga?

Kom precis innanför dörren igen. Har varit iväg till Farbror doktorn nämligen och han var så snäll och gav mig penecillin. Känns skönt för då kanske jag börjar känna mig piggare igen :)

14.30 kommer mamma och hämtar mig igen, då åker vi till dagis och hämtar lille Adde. Hon ville ha med mig hem för hon ska nämligen ut med jobbet ikväll och då ville hon att jag skulle leka make up-artist, frisör och vad säger man designer? Tackar jag inte nej till! Får se om jag får ta någon bild och lägga upp så ni får se resultatet.

Tillbaka tilll lunchen, vad ska jag göra?




        
Imorgon kommer min familj. Är dom inte söta?

Uppe med tuppen!



Ja visst! Fick allt kravla mig upp kvart i 7 imorse, för att åka med mammsen in till stan idag. Så just nu sitter jag i lillebror Simons rum och surfar runt lite. Det är en hel del ärenden som jag ska uträtta idag. Bland annat handla födelsedagspresent till storebror Tobias, han fyller ju på Söndag. Och imorgon är det släktmiddag som gäller och jag ska stå för efterrätten så den måste införskaffas också. Ska satsa på Fruktsallad med någon god glass -ett säkert kort! :)

Snart ska jag sätta mig i telefon kö, längtar inte!




Jogging


Jag lyckades ta mig i kragen och tog mig ut på en joggingrunda! Tog med mig Rocky så han fick springa av sig lite också... Men önskar att det hade varit lite finare väder istället för grått, blött, halt och kallt. Men det kommer, våren måste va här snart!

En lång och kall vinter följs av en lång, varm, solig och skön sommar. Eller hur är det man brukar säga? :D



        
Förra sommaren var hela släkten på Teneriffa, då mamma gifte sig. Här är en bild på mig, mamma och två av mina tre bröder.  

Godmorgon :P



Ja nästan iallafall... Idag blev det en lång, skön och välbehövlig sovmorgon! Till klockan 11. Känner mig verkligen helt slutkörd, men jag vet inte riktigt vad det beror på... Kroppen är helt slut, verkligen varenda muskel. Den verkar tro att den va med i ett triatlon igår och måste värka och va trött idag, ja det hela är  väldigt skumt! För någon sådan aktivitet har jag verkligen inte ägnat mig åt. Har inte äns varit ute på min joggingrunda på två dagar -just pga att jag kännt mig såhär. Kan det vara den där nedrans förkylningen som håller på att spöka igen?

Hur som helst så är jag hemma och gosar med Rocky just nu och väntar på att mamma och lillebror ska komma hem och göra mig sällskap. Sen får jag se vad dagen kommer att erbjuda...

Nu ska jag upp och äta lite m&m's och kolla på TV. Men allra först ska jag ta ut Roppe på lite kiss och bajsrunda ;)

Vad ska ni göra idag? :)



     
Dom med  nötter i är godast! Visst?

Hemma hos mamma!



Jajjemen! Det är alltid lika skönt att komma hem hit och bara få slappna av lite. Slippa allt ansvar som man annars har i vardagen. Ingen liten chihuahua som måååste ut då och då (det lasset får Daniel dra så länge), ingen matlagning, ingen disk. Utan bara få bli lite servad och omhändertagen, vem gillar inte det?!

Vi kom precis innanför dörren efter en ganska lång -först väntan på djursjukhuset och sen biltur. Är himla seg måste jag erkänna, både i kroppen och i huvudet!

Nu ska jag smita upp på övervåningen igen och snoka lite i skafferiet för att se om jag kan hitta någon liten chokladbit i gömmorna. Det brukar nämligen finnas ganska gott av dom här ;)

Hörs senare! Kram.

Jag bjuder på en till bild från gårdagens fotorunda...


            
Bjuder på ännu en bild tagen av mästerfotografen Veronica




Träning, Strömsholm sen Öre



Ja det blir fullt upp idag också! Klockan 4 kommer mamma hit och hämtar mig. Hon åker från Örebro tillsammans med Rocky -världens sötaste boxerpojke! Efter det åker vi vidare till Strömsholms djursjukhus. För där ska dom lära oss hur man ska ge rocky sin medicin som han ska få i sprutor -resten av livet. Han är nämligen allergiker. Blir dålig i magen, får utslag, svamp mm, mm. Och han får detta av nästan allt, men främst av pollen. Så hoppas verkligen att den här medicinen hjälper nu, för snart är ju våren här, då pollen drabbar oss i detta avlånga land som mest.

Direkt efter sjukhusbesöket beger vi oss direkt hem till Örebro. Jag funderar starkt på att vänta med träningen tills ikväll, springa två varv i spåret hemma hos mamma istället. Ja så får det bli!

Ska väl hppa in i duschen och sen börja packa väskan. Sköt om Er!



          
Jag och Rocky gosar framför brasan! 

Rollercoaster



Ja det känns som att jag har åkt en tur med berg och dal banan idag....

Dagen började så bra, hade det jättekul med veronica och hennes man på vår runda. Vi skrattade och pratade, och fick till många fina bilder. Jag kände mig så glad och lugn!

MEN!

Så ringer en av mina fina vänner, med tråkiga besked... Och det hon berättade känns fortfarande så surrealistiskt. Kan inte förstå att det är sant...
Jag känner mig så ledsen och besviken. Och vad ska då hon göra? Men min tjej är en stark tjej, en riktig krigare, och hon kommer att klara sig igenom det här. Hon är även en väldigt klok ung kvinna, som kommer att fatta det rätta beslutet, vad än hon beslutar. Hon är en omtyckt, vacker och älskvärd tjej som bara förtjänar det bästa!


God natt!

En till....






            

Veronica står bakom kameran och jag framför :)

Ett smakprov!

    
fotograf: vexy

Fotorunda



Hej allihopa!

Nu kom jag precis innanför dörren efter fotorundan med Veronica och Marcus. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan, men det var  verkligen jättekul! Lite blöt i rumpan, och lite vatten i skorna gjorde inget. Inte äns Veronicas lilla olycka när isen brast och hon nästan plumsade i kunde sätta stop för oss. Hoppas det blev bra bilder! Är spänd på att få se dom...

Efter en sväng vid ån så gick vi hem och hämtade Axel också, så han fick vara med på ett litet hörn han också :)
Han lyckades charma Veronica och Marcus, men det är ju inte så konstigt när han är så söt som han är.

Snart ska jag och Daniel åka och gymma, tisdagsgymma. Inte så sugen vill helst bara sitta kvar i soffan :P Efter the gym ska vi åka och handla, matförådet börjar nämligen sina nu...

Iaf så vill jag tacka så mycket för fotorundan, jag hade jättetrevligt med er!

Festligheter!




Vi hade verkligen skitkul igår! Jag bjuder på lite bilder från vårat partajande.

På första bilden från höger: Lina, Morin, Sandi, Jag och Emma. Nena tar bilden och henne ser ni på bilden under med grå kjol ;)






RSS 2.0