Nya skor och en vända på min ända!





Hej hallå!

Nu tänkte även jag testa på det här med att blogga, så får vi se hur det går.. Jag vet, tråkig design, men jag ska be lillebror simon att fixa något fräsht, men det dröjer nog en vecka eller så för han är i sälen.


Iaf så fick jag en avi med posten idag som berättade att jag kunde hämta ut mitt lilla paket som hade kommit fram från La redoute. Och eftersom att solen sken och fåglarna kvittrade idag så bestämde jag mig för att promenera till affärn och hämta paketet som innehöll ett par fina skor, det va hur skönt som helst! Enda tills jag gjorde en klassisk vurpa! Det börjar med att jag halkar till, jag försöker få tillbaka fotfästet, det gick inte! Jag fortsätter rycka och sprattla, men tillslut slungas benen upp i vädret, paketet flyger iväg och vips så ligger jag där på marken, snacka om skämmigt! I hopp om att ingen av dom bakom mig, eller någon i förbipasserande bilar skulle ha sett något så skyndar jag mig upp och traskar i rask takt hem. Och väl hemma får jag öppna paketet, och skorna var verkligen hur fina som helst och passar perfekt. Som en smäck ! ;) Blir hur fina som helst att ha i vår.

Sen städade jag lite och fortsatte med tvättandet som va huvudsysslan idag :S Skulle verkligen va skönt med en egen tvättmaskin, så man slapp springa upp och ner i trapporna hela tiden. Men man får väl se det positiva i det hela; Gratisträning!

Nu sitter jag brevid Daniel i soffan och har precis klickat hem ett par fina saker från Asos. Är det något du vill beställa där ifrån så passa på nu, frakten ligger nämligen på bara 10 kr! En väska och ett skärp väntar jag iaf på nu...

Nu ska jag försöka lägga upp lite bilder, får se hur det går, är ju endå första gången...





Mina nya fina vårskor!

Skorna från La redoute, fina va?!


Väskan som jag väntar på från ASOS
Väskan från Asos som jag väntar på...



Bältet, även det från Asos.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0