en snabbis

Vakna, jobba, komma hem, äta, robinson, datorn, sova.

min dag KORT och GOTT :)

Helt slut!

Herregudars, jag är helt slut! Har inte suttit still en sekund på hela dagen, först nu. Skönt att andas ut lite framför datorn nu innan det är dags för sängen.

Idag har jag i alla fall varit iväg och jobbat. Vikarierat på "lekis" och fritids, slutade inte först klockan fem. Men det var det värt. Hur goa barn som helst. Vi har pysslat, spelat kort, lekt med trolldeg och åkt pulka mest hela dagen. Och pricken över i är ju att man samtidigt får betalt för det :D

Så fort jag kom hem så begav vi oss direkt till min kära far för att lämna Axel. Han ska nämligen sussa där inatt för att slippa vara så mycket ensam imorn när både jag och Daniel är borta till sen eftermiddag.




Nej, nu ska jag kika klart på Seinfeld och sen gosa ner mig under täcket. God natt!

Kanske, kanske inte

Ska jag börja blogga igen? Kanske, känns lite lockande faktiskt. Så rolig vet jag inte om bloggen blir men bättre än ingen alls kanske.

Så hur ska man börja efter ett så långt uppehåll? Berätta om dagen kanske...

Våran lilla Axel fyller ju 3 år idag, tänk vad fort tiden har gått! Han fick en fin present av sin morfar, en jacka, men den satt inte så bra så vi ska åka och byta den imorn tänkte vi. Jag och Daniel var en sväng till pappa förut, för att hälsa på lite bara.

Ja den här dagen har varit riktigt tråkig i stort sett. Men imorn (och tor fre) ska jag iaf jobba, det blir grejer det! Längtar till fredag eftermiddag redan, då är det nämligen ridning. Har börjat på det, och det är verkligen så roligt! :) jaja nu är det ju inget mer Paradise hotel ikväll så kanske ska krypa ner under täcket.





Nattinatt!

Tänk att vår lille son redan blivit 3 år

RSS 2.0