Dåligt bloggväder

Visst är det? Ska man ha en bra bloggdag så är det nästan ett måste att det i alla fall är lite småmulet ute liksom. För som det ser ut nu så vill man ju inte sitta en sekund framför datorn :P

Gårdagens "valborgsfirande" blev riktigt lyckat! Vi hade en jättetrevlig kväll med Freddie och Amanda. God mat, gott vin och charader var det vi ägnade början av kvällen till. När klockan började närma sig tolvslaget så begav vi oss upp på stan och satte oss på grappas uteservering för att ta en drink. Supermysigt!

Och imorse när vi vaknade så sken solen för fullt, så det var bara att bege sig ut i det fina vädret. Tog bort dubbarna från våra vinterdäck så vi slipper böta för det ifall farbror polisen stoppar oss. Sen åkte vi till friidrottsstadion och busade runt lite. Sprang några varv, hoppade lite längdhopp och efter det la vi oss på höjdhoppsmadrassen och solade. Hur underbart som helst!

Till kvällen ska jag nog hålla mig inne och vila upp mig. Ska upp ganska tidigt imorn för att köpa födelsedagspresent till mamma, hon fyllde år igår. Och imorgon ska vi åka hem till Örebro och fira henne lite. Vi ska naturligtvis passa på att grilla lite då också.


Vad har ni för planer den här helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0